De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Natuurstenen vloer in Rotterdam?

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van natuurstenen vloeren in Rotterdam en omgeving. Natuurstenen tegels zijn erg duurzaam in gebruik en blijven het mooist wanneer u deze goed laat onderhouden. Voor de behandeling van uw vloer raden wij u aan onze vloerspecialisten in te schakelen. Zij hebben jarenlange ervaring en zijn goed opgeleid. Na verloop van tijd verliest een natuurstenen vloer haar glans. Daarnaast kunnen er ook kleine scheurtjes ontstaan of stukjes van een trap afbrokkelen. Onze medewerkers herstellen deze onregelmatigheden graag voor u.

Onderhoud van uw natuurstenen vloeren

Een natuurstenen vloer blijft het mooist wanneer u periodiek onderhoud laat plegen en de vloer regelmatig schoonmaakt. Voor dagelijks onderhoud kunt u de vloer stofzuigen. Door de natuursteen tegels regelmatig te stofzuigen voorkomt u dat het zand op de vloer krassen veroorzaakt. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor periodiek onderhoud van uw natuurstenen vloeren in Rotterdam en omstreken.

Omschrijving werkzaamheden

Krassen en hoogteverschillen worden verwijderd door het slijpen van de vloer met Diamant gebonden segmenten die onder de machine worden geplaatst.

De grove metaal gebonden segmenten vlakken de vloer en verwijderen de krassen. De volgende stappen worden  uitgevoerd met kunststof gebonden segmenten om de vloer op het door u gewenste glansniveau te krijgen. Dit is maximaal het glansniveau dat de vloer van oorsprong had.

Als laatste behandeling wordt de vloer met speciale diamant pads behandeld en geïmpregneerd.

Reparatie van beschadigingen

Wanneer uw natuurstenen vloer al een tijdje ligt kunnen er door ongelukjes kleine stukjes van uw vloer of trappen afbreken. Er kan ook een scheur ontstaan. Wij werken met de Beltraco methode en verwijderen oneffenheden, krassen, zuurtags, verwerings- en kalkaanslag vakkundig. Wij herstellen vrijwel iedere beschadiging voor u en zijn werkzaam in Rotterdam en omgeving Rotterdam.

Is uw natuurstenen vloer aan een onderhoudsbeurt toe? Schakel ons in Rotterdam en omgeving in! Bel ons om een afspraak te maken of vul ons contactformulier in. Wij staan voor u klaar.