De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Renovatie van natuurstenen vloer in Rotterdam

Heeft u een natuurstenen vloer in huis, maar is deze vies, beschadigd en nodig aan renovatie toe? Dan bent u voor een vakkundige vloerexpert in Rotterdam of regio Rotterdam bij ons aan het juiste adres. Door het gebruik treedt er slijtage op. De vloer wordt dof en krassen worden zichtbaar of vloeren liggen niet altijd vlak. Onze experts voeren graag de renovatie van begin tot eind uit!

Wij beschikken over Klindex machines voor het vlakken, slijpen en polijsten van vloeren van natuursteen in Rotterdam. Tegels van natuursteen, zoals marmer, graniet, kalkzandsteen en leisteen, renoveren wij vakkundig. Natuursteen renovatie doen wij met behulp van diverse behandelingen, zoals:

  • Grondig reinigen;
  • Impregneren met een vlekstop;
  • Slijpen en polijsten;
  • Steenglansbehandeling van kalkhoudende vloeren zoals marmer en hardsteen;
  • Twisteren: Deze unieke methode met diamanten twisterpads zorgt voor geweldig resultaat met verkorte behandeltijden zonder chemische producten.

Technieken bij natuursteen renovatie

In Rotterdam en omgeving maken wij gebruik van verschillende renovatie behandelingen. Moet uw vloer bijvoorbeeld vlak worden gemaakt? Bij het vlakken maken we gebruik van een machine op krachtstroom. In combinatie met metaalgebonden Diamant segmenten wordt de vloer gevlakt. De volgende stappen zijn slijpen en polijsten, waardoor de oorspronkelijke glas weer terugkomt. Hierna wordt de vloer behandeld met polijstpoeder om de vloer gebruiksklaar te maken. Als laatste wordt de vloer behandeld met een impregnant. Dit verandert niet de glans, maar zorgt ervoor dat vuil geen kans krijgt.

Woont u in Rotterdam en zoekt u een expert voor natuursteen renovatie? Neem nu contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.