De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

Uw vloerspecialist in Rotterdam

Ons bedrijf is al meer dan 15 jaar de vloerspecialist op het gebied van onderhoud en renovatie in Rotterdam en de regio Rotterdam. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het repareren van de meest uiteenlopende beschadigingen van onder andere natuurstenen vloeren, marmer en travertin. Door het gebruik slijt de vloer en wordt deze dof, krassen ontsieren de vloer. Na een inspectie van uw vloer bieden wij een pasklare oplossing. Bovendien leveren en plaatsen wij houten vloeren.

De specialisaties van uw vloerenspecialist op een rijtje:

• Het vlakken en slijpen van vloeren;
• Polijsten met de Klindex of Twister methode;
• Reparatie van beschadigingen.

Onderhoudsabonnement

U kunt bij ons ook een onderhoudsabonnement voor uw natuurstenen vloer afsluiten. Onze medewerkers komen dan periodiek langs om uw vloeren te onderhouden. Hierdoor heeft u geen omkijken naar de staat van uw vloeren. Als klant krijgt u altijd een garantie op de uitvoering van de werkzaamheden die wij verrichten. Tevens rekenen wij geen voorrijkosten. Reken op ons voor alles rondom uw vloeren van natuursteen in de regio Rotterdam, maar ook daarbuiten.

Meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op!