Uw vloerspecialist in Rotterdam

Ons bedrijf is al meer dan 15 jaar de vloerspecialist op het gebied van onderhoud en renovatie in Rotterdam en de regio Rotterdam. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het repareren van de meest uiteenlopende beschadigingen van onder andere natuurstenen vloeren, marmer en travertin. Door het gebruik slijt de vloer en wordt deze dof, krassen ontsieren de vloer. Na een inspectie van uw vloer bieden wij een pasklare oplossing. Bovendien leveren en plaatsen wij houten vloeren.

De specialisaties van uw vloerenspecialist op een rijtje:

• Het vlakken en slijpen van vloeren;
• Polijsten met de Klindex of Twister methode;
• Reparatie van beschadigingen.

Onderhoudsabonnement

U kunt bij ons ook een onderhoudsabonnement voor uw natuurstenen vloer afsluiten. Onze medewerkers komen dan periodiek langs om uw vloeren te onderhouden. Hierdoor heeft u geen omkijken naar de staat van uw vloeren. Als klant krijgt u altijd een garantie op de uitvoering van de werkzaamheden die wij verrichten. Tevens rekenen wij geen voorrijkosten. Reken op ons voor alles rondom uw vloeren van natuursteen in de regio Rotterdam, maar ook daarbuiten.

CBW erkend: kwaliteit gegarandeerd

Wij zijn een CBW erkend (Centraal Branchevereniging Wonen) bedrijf. Dit betekent dat u met een gerust hart zaken met ons kunt doen. Als een bedrijf CBW erkend is bent u er zeker van dat u veilig aanbetalingen kunt verrichten, extra garanties krijgt en een onafhankelijke behandeling van uw klachten.

Meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op!