De juiste specialist via ons Servicecenter

Middels deze site en het Servicecenter van Allfree brengen we u in contact met de juiste vakmensen in uw regio. Hierna maakt u samen met de specialist verdere afspraken. Allfree is geen partij in vervolgafspraken, maar we staan natuurlijk open voor feedback over de voor u gevonden specialist! Onze doorverbindservice is kosteloos en elke dag bereikbaar.

De vloerspecialist in uw regio

Ook voor de zakelijke markt bieden we onderhoud op maat. Bedrijfsgebouwen hebben vele vloeren die planmatig onderhoud vragen. Wij maken een meerjarenplan met het reguliere en periodiek onderhoud van alle vloeren. Op basis van het gebruik wordt het onderhoudsplan opgesteld met daarin de frequenties van onderhoud. Een duidelijke calculatie geeft inzicht in de kosten.

Onze medewerkers hebben daarin ruime ervaring. Bovendien volgen ze regelmatig trainingen en cursussen. We volgen de ontwikkelingen in de markt en testen nieuwe technieken waarbij ook de belasting voor mens en milieu een rol speelt.

Onderhoudsplan op maat

Kiest u voor ons? Dan stellen we samen met u een persoonlijk onderhoudsplan op. Zo kunnen we onze onderhoudswerkzaamheden zo plannen dat die bijvoorbeeld buiten de werktijden van de opdrachtgever vallen. Door regelmatig onderhoud blijft uw vloer zoals die er hoort uit te zien!

Kwaliteit

Voor, tijdens en na afloop van de werkzaamheden beoordelen wij de vloer zodat de vloer in goede conditie blijft.

Bent u gevestigd in in Rotterdam en zoekt u een expert voor de renovatie van uw vloeren? Neem nu contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan.